Om oss

ATTENTION

KARLSTAD - VÄRMLAND

Om oss

 

Riksförbundet Attention är en intresseorganisation för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) så som ADHD, Aspergers syndrom/Autismspektrumtillstånd (AST), språkstörning och Tourettes syndrom, anhöriga och yrkesverksamma.

 

Attention Karlstad/Värmland är en av 60 lokalförening som finns runt om i landet. Vår mesta verksamhet är i Karlstad men eftersom vi är den enda lokalföreningen i Värmland så försöker vi ha verksamhet även i andra delar av länet.

 

Föreningen startade hösten 2004 och består idag (31/12 2017) av över 500 medlemmar som finns i alla länets kommuner.

 

Vi försöker stötta personer och deras anhöriga som har NPF, genom cafékvällar och medlemsaktiviteter där deltagarna kan umgås, dela erfarenheter och tipsa varandra. Vi har utbildningar genom studiecirklar och föreläsningar.

 

Attention är inte bara inriktat på neuropsykiatriska diagnoser. Vi välkomnar alla som känner igen sig i våra kärnsymptom och har haft dessa sedan barndomen.

OBS!

Alla i styrelsen är engagerade helt ideellt. Vi har inte möjlighet eller kunskap till individuellt stöd utan där får den enskilde vända sig till sjukvården, jourhavande medmänniska och nationella hjälplinjen.

 

 

Vår verksamhet är i samarbete med ABF Värmland.

Attention Karlstad-Värmland

c/o ABF

Posthornsgatan 8

656 32 Karlstad

Webmaster Elizabeth Odalen Bjord

Copyright @ All Rights Reserved