Vad har hänt

Vad har hänt

2022.02.27

Styrelsemöte.


2022.02.23

Andra cirkelträffen där vi pratade om trots - vad gör det med mig som förälder.


2022.02.02

Första träffen på den digitala studiecirkeln Trots allt. Vi bekantade oss med varandra och pratade inledande om trots.


Vi säger stort grattis till Katarina som vann i föreningens höstlotteri! Vinsten är 2 st biobiljetter. Vinnaren är kontaktad.


2022.01.19

Digital informationskväll om trots och trots allt cirkeln.Grattis till Ozzie som blev vår 400 medlem. Ett presentkort till akademibokhandeln kommer till dig ifrån föreningen.

2021.11.17

Härlig dag! Elizabeth Odalen Bjord och Maria Lundby Bohlin representerade Attention Karlstad Värmland hos Frimurarlogen Carita gruppen. Föreningen fick ett bidrag till barn och ungdomsverksamhet. Vi tackar så mycket för det och för en spännande rundvandring i några av deras lokaler. Kände historiens vingslag.


Vi lånar ut böcker. 


Vilka titlar som finns står i boklistan, bifogad fil.

Böckerna hämtas/lämnas vid vårt kontor i Karlstad eller på förväg uppgjord plats. Vi har styrelsemedlemmar i Torsby, Likenäs, Deje och Karlstad.

Regler som gäller för att låna är:

  • 100:- kr i deposition per bok. Återfås vid retur av boken.
  • Lånetid 2 veckor (14 dagar)
  • Ej återlämnad bok ersätts med kostnaden för återköp.
  • Påskrift att man är medveten om dessa regler.


Lotteri 2022

 

Som en liten uppmuntran kommer vi att lotta ut priser på ert medlemskap. Vi kommer ha utlottning både för nya medlemmar och för er som varit med oss något eller några år. Se längre ner hur lotteriet kommer att gå till och vilka priser det finns.

 

 

Lotteriet för ”gamla” medlemmar (medlemslotteri) sker i vår efter att alla som inte betalat medlemsavgiften avförts från registret.  Vi lottar då ut 5 vinster bland kvarvarande medlemmar.

 

Lotteriet för ”nya” medlemmar (årstidslotteriet) sker var tredje månad utifrån vilken månad man blev betalande medlem. Betalade man sin medlemsavgift i jan, feb eller mars så deltar man i vinterutlottningen (vinnaren dras i april), betalar man i april, maj eller juni deltar man i vårlotteriet (dras i juli) osv osv. Varje utlottning har en vinst (4 vinster på ett år)

 

Vinster 2022

 

Årstidslotteriet

Höst , Vinter, Vår och Sommar:               Presentkort Akademibokhandeln 200:- 

 

Medlemslotteriet 2021

1-5              Presentkort Akademibokhandeln 200:-

Webmaster Malin Olsson